AQUA PUUR
KOERSEL • AquaPuur bestaat uit twee ruime privé sauna's waar je zowel gezellig met z'n tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep.

In onze sfeervolle, luxueuze Puur sauna met panoramische bio-sauna, stoomcabine, infraroodsauna, buitenzwembad, jacuzzi met kleurentherapie en relaxruimte kan je volledig tot rust komen. De naam Puur verwijst naar de puurheid van het zwembadwater, dat niet gereinigd wordt door chloor, maar door zoutanalyse.

In onze nieuwe sauna Aqua bieden we jullie niet alleen een helende zoutsauna, infraroodbanken en jacuzzi aan, maar vind je bovendien ook een luxueuze Turkse hammam. De hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat je volledig tot rust laat komen en de spieren ontspant.

In beide sauna's kan genoten worden van enkel de saunafaciliteiten, maar je kan ook kiezen voor de totaalontspanning door er nog een heerlijke massage, lichaamspeeling of -pakking, ontharing of verzorging en massage in de hammam aan toe te voegen.

Om de verwenning helemaal compleet te maken, kan je in beide sauna's ook genieten van een hapje en een drankje. Verder kan je bij ons nog terecht voor het perfecte kapsel in ons kapsalon.

Ontdek zelf op onze website welke arrangementen wij u allemaal aanbieden in onze twee sauna's, naargelang de ontspanning die u zoekt. Neem zeker ook een kijkje bij onze acties van de maand.

Kom gerust even lang voor meer informatie of kom zelf de pure verwennerij ontdekken van sauna, hammam, wellness en kapsalon in één!

Tot binnenkort!
AquaPuur
mail ons
0032.11429 139
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Op Zon en feestdagen worden er geen behandelingen (massage, gelaatsverzorgingen ...) uitgevoerd.
Schrikheidestraat 75/1
3582 Koersel
breng me hierheen