BURMTIENDE WELLNESS & SLEEPING
TIELRODE • Onze privé wellness heeft als blikvangers een Finse blokhut, een 30° verwarmd buitenzwembad, en een buiten sauna. Alsof dat nog niet genoeg was kan u ook helemaal ontspannen in onze jacuzzi, hamman en infrarood sauna. Tenslotte zijn er zowel binnen als buiten regendouches voorzien die u langszaam begeleiden naar de relaxruimtes, ontbijthoek of minibar! Alle faciliteiten van de privé sauna zijn ter beschikking tijdens uw bezoek.

De landelijke tuin van Burmtiende Wellness en Sleeping vindt u in het rustige Tielrode. Door onze locatie is de privé sauna heel goed bereikbaar voor sauna liefhebbers van zowel Temse als Sint-Niklaas en bij uitbreiding voor liefhebbers uit het hele Waasland.

LUXE BED & BREAKFAST
In ons privé wellness complex kan u ook overnachten in de Finse blokhut met onze sleeping formule. In het sleeping arrangement zit uiteraard ook een uitgebreid ontbijt op het knusse terras van de finse blokhut inbegrepen.

DUO MASSAGE & PRIVÉ WELLNESS
Wij bieden verschillende stimulerende of rustgevende duo massages aan.

U kan in de Burmtiende gewoon van een massage komen genieten, of u kan ervoor kiezen om een duo massage te koppelen aan uw bezoek van de privé wellness
mail ons
0032.471 89 43 92
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Dagelijks geopend van 8u tot 1u30.
Sleepingformule 7 op 7
Burmtiendestraat 57 A
9140 Tielrode
breng me hierheen