YUNA WELLNESS
MARKE • Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte “welzijn”. De rustieke sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust.

We maken dit mogelijk aan de hand van ons warm ingericht wellnesscenter met infraroodsauna (korte- en langegolf), Finse massieve sauna met geurtherapie, fraai betegeld Turks stoombad met geurtherapie, rustruimte met kleurentherapie, buiten opgesteld watermassagebad en verwarmd binnenzwembad met unieke wandschildering.

Het center is groot genoeg om tot acht personen op een comfortabele manier te ontvangen. Ideaal dus voor een vrijgezellenavond of een verjaardagsfeestje...

U kan bij ons ook kennis maken met cryosauna. Wij zijn daarmee het eerste cryosaunacenter in West-Vlaanderen en het derde in Vlaanderen. Bij cryosauna warmt u niet op, maar koelt u af om daarna terug op temperatuur te komen...Ervaar de unieke sensatie van een cryosauna !

Uniek in België is ook ons floating center. Hier kan u kennis maken met het ‘floaten’, waarbij u drijvend in een verwarmd open betegeld zoutbad, weg van alle storende elementen, lichaam en geest volledig tot rust kan laten komen. Kom het uitproberen !
mail ons
0032.474 04 08 76
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
alle dagen open op afspraak
Kardinaalstraat 37
8510 Marke
breng me hierheen